6 greșeli pe care le faci atunci când speli rufe
Echipa spălătoriei ecologice H2O Clean Iași a adunat cele mai frecvente greșeli pe care lumea le face atunci când spală rufele acasă:
1. “Agresarea” petelor de pe haine prin frecare
Acest lucru poate intensifica petele de pe haine, dar în același timp poate strica țesătura acestora. Sfatul nostru? Fii blând cu petele, tratează-le cât mai repede și nu lăsa timpul să treacă. Cu cât trece mai mult timp, pata se usucă și este mai greu de îndepărtat. Folosește un metarial din pânză de culoare alba pentru a Evita transferal culorilor și tamponează pata pentru a o îndepărta din exterior către interior. Astfel vei avea succes și vei obține rezultatele dorite!
2. Prea mult detergent
Excesele dăunează și în cazul rufelor deoarece prea mult detergent va ține murdăria atrasă de haine și nu va lăsa apa să clătească în profunzime. Folosește jumătate din cantitatea pe care ai folosi-o în mod normal și crește treptat această cantitate dacă observe că rufele nu sunt destul de curate. Excepția este în cazul în care folosești apă calcaroasă, deoarece vei avea nevoie de mai mult detergent decât în mod normal. Asigură-te că citești instrucțiunile referitoare la apa calcaroasă pe cutia de detergent. La curățătoria noastră ecologică din CUG, cât și cea din Bularga, ne asigurăm că hainele, covoarele și încălțămintea pe care le aduci au parte de cel mai bun tratament. De asemenea, țesăturile sunt alintate prin folosirea detergenților bio, cât și prin procesele de uscare și călcare.
3. Fermoarul pantalonilor nu este închis complet
Ar trebui să începi să o faci, deoarece metalul zimților poate distruge celelalte haine din cuvă.
4. Spălarea cămășilor cu nasturii închiși
Chiar dacă pare o idee bună, acest lucru scurtează durata de viață a nasturilor. Ia-ți câteva minute în plus și defsă nasturii cămășilor înainte de a le pune la spălat. La curățătoria ecologică H2O Clean Iași nu pierzi niciun nasture!
5. Folosirea înalbitorului fără să fie nevoie
Petele precum petele de sânge sau transpirație ies fără înălbitor. Soluția naturală: ai nevoie doar de un vas cu apă în care să înmoi șosetele / lenjeria sau hainele pătate, adaugă câteva felii de lămăie și fierbe-le împreună pentru doar câteva minute.
6. Fixează piciorușele mașinii de spălat
Asigură-te că piciorușele mașinii de spălat sunt fixate, astfel vei evita să te trezești cu mașina de spălat dansând prin casă, sau chiar mutată de la loc. Dacă aceasta nu este fixată cum trebuie există posibilitatea ca podeaua să se strice sau ca unele componente ale mașinii de spălat să se strice.
Uită de grijile spălatului acasă… de hainele murdare ne ocupăm noi!
Dacă ești din Iași, poți să ne vizitezi spălătoria & curățătoria ecolgoică din CUG sau din BULARGA pentru a povesti mai multe, sau te așteptăm pe site – www.h2oclean.ro unde poți comanda online!
#stayclean #staysafe #h2ocleanIasi #curatatorie #spalatorie #ecologice #haine #covoare #incaltaminte #iasi